• Interim management en detachering op maat
  • Tel: (+31) 297 520 238
  • info@sozaned.nl

Wij zijn een landelijk werkend detacheringbureau sinds 2001, aanvankelijk gespecialiseerd in het oplossen van capaciteitsvraagstukken bij gemeenten binnen het Sociaal domein. Sinds 2016 is onze dienstverlening uitgebreid met Finance & Control, Ruimtelijke Ontwikkeling, Zorg en management- en staffuncties. Onze kandidaten werken nu bij gemeenten, waterschappen, provincies, woningcorporaties en zorginstellingen.

Onze kandidaten detacheren wij vanuit een dienstverband en anderzijds werken wij samen met interim-specialisten en -managers. Wij vinden de best passende kandidaten, ook daar waar er sprake is van een beperkt aanbod. De opdrachten variëren van Wmo-en Inkomensconsulenten, financiële specialisten en Inkopers met ervaring in Europese aanbestedingen en Juristen tot strategische managers.

Daarnaast bieden wij coachingstrajecten en oplossingen voor organisatievraagstukken. Wij beschikken over een groot en landelijk netwerk van opdrachtgevers en zijn altijd op zoek naar toppers die gepassioneerd en gemotiveerd zijn om onze opdrachtgevers te ontzorgen. SOZANED staat voor professionaliteit, betrouwbaarheid, toewijding, klanttevredenheid en een duurzame relatie met opdrachtgevers.

Ervaar SOZANED… tijdelijke inzet, blijvend resultaat!